Tjänster

Professionella och effektiva lösningar för ditt företag.

Såhär kan vi hjälpa dig

Vi hjälper ditt företag att utvecklas. Med bättre koll på siffrorna kan ni enklare styra verksamheten mot era mål. Vi erbjuder helhetslösningar och enskilda tjänster.

Allt anpassat efter era behov.

• Professionellt
  • Enkelt
  • Personligt

Tjänster

Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar och enskilda tjänster. Bland annat kan vi hjälpa er med:

Löpande bokföring

Alla företag måste registrera ekonomiska händelser. Det är bokföring. Vi hjälper dig organisera bokföringen så att det blir en smidig del av företagets rutiner.

Avstämningar

Bokföringen ska med jämna mellanrum kontrolleras så att allt stämmer. Vi genomför kontroller och hjälper dig att göra rätt.

Kund & Leverantörsreskontra

Trots ett krångligt namn handlar det i korthet om in- och utbetalningar som sker i företaget. Vi ser till att ni betalar och får betalt i tid.

Bokslut

När året är slut sammanfattas ekonomin i ett bokslut som bland annat är underlag för beskattning. Omfattningen beror på företagets storlek.

Årsredovisning

Hänger ihop med bokslutet men innehåller även annan information som aktiebolag måste lämna in till Bolagsverket.

Deklaration

I samband med bokslutet hjälper vi er att deklarera företagets inkomster till berörda myndigheter.

Moms- och arbetsgivardeklarationer (skattedeklaration)

Under året ser vi till att ni på ett enkelt sätt registrerar moms, arbetsgivaravgifter och skatter till Skatteverket.

Löneadminstration

Vi hjälper er att betala ut löner och se till att dessa stämmer med semester, ersättningar, frånvaro och annat samt att meddela Skatteverket.

Ekonomisk Rådgivning

Vi är även ett bollplank i skattefrågor, budgetering, prognosarbete och annan ekonomisk rådgivning som berör ert företag.

Boka en kostnadsfri timme med oss för att se över er ekonomi

Kontakta oss

Vare sig ni behöver en vass redovisningsbyrå som tar hand om er deklaration, löpande bokföring eller om ni bara vill komma förbi och säga hej så hittar ni oss här:

• Besöksadress
  • Kungsholms Kyrkoplan 6